Hidupkan Restoran Anda Di Internet

Dapatkan laman yang professional dan murah dari RasaHub.
Dapatkan Contoh

Kami menawarkan anda laman web professional yang mampu meningkatkan penjenamaan, jualan dan pelanggan restoran anda — lengkap dengan ruangan menu, informasi restoran anda, newsletter (opt-in), maklumat pengunjung dan pelbagai lagi.

Tukar Pengunjung Laman Web Menjadi Pelanggan Anda

Kami faham apakah informasi yang penting bagi seseorang pelanggan. Kami bina laman web khas untuk kemudahan bakal pelanggan anda. Menjadikan restoran anda nampak lebih professional, dan tarik bakal pelanggan anda menjadi pelanggan tetap anda.

Separuh Dari Pengguna Internet Adalah Di Telefon Bimbit

Rekaan laman web kami adalah sangat sesuai untuk digunakan di telefon bimbit. Ia sesuai dengan semua jenis telefon bimbit dan semua saiz skrin. Memberikan pengalaman yang menarik kepada bakal pelanggan anda apabila mereka menggunakan telefon bimbit sekalipun.

Dapatkan Database Pelanggan Anda

Sistem integrasi Newsletter kami antara laman web anda dengan syarikat Mail List seperti MailChimp, Aweber dan Feedburner memudahkan anda untuk mendapatkan Database pelanggan. Memudahkan untuk anda membuat aktiviti pemasaran anda dan menukar mereka menjadi pelanggan tetap anda. 

Search Engine Optimization

SEO membantu laman web anda untuk mendapatkan posisi yang tinggi pada enjin pencari seperti Google, Bing, dan lain-lain. Ia adalah salah satu cara yang penting untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan. Sebab itulah anda harus menggunakan rekaan laman yang direka untuk mencapai konfigurasi SEO yang sesuai, seperti rekaan laman web oleh RasaHub.

TAWARAN HEBAT DARI RASAHUB

JIMAT LEBIH DARI 90%

Untuk mempunyai laman web anda sendiri.

 

Harga di pasaran untuk mengupah seorang pereka laman web professional adalah secara purata RM1000 – RM1500 untuk rekaan laman web kos rendah yang professional.

 

Kami menawarkan anda dengan harga RM39.90* sahaja untuk memulakan laman web professional anda! Tawaran ini tidak boleh didapat di mana-mana selain dari RasaHub!

 

Daftar restoran anda bersama RasaHub dan dapatkan laman web anda!

*Anda perlu berlanggan bersama RasaHub terlebih dahulu sebelum mendapatkan laman web anda. 

Dapatkan Laman Web Anda Sekarang!

Nak Tahu Lagi?

Harap anda rasa tidak sabar seperti kami untuk membina laman web yang lebih professional untuk restoran anda. Hubungi kami untuk dapatkan lebih informasi tentang pembinaan laman web anda.
Hubungi Kami